PRIMA PARTICIPARE ROMANEASCA LA PEEBBLE BEACH 2015

Cunoscutul om de afaceri si fost mare tenismen Ion Tiriac a participat pe 16 august cu unul din automobilele sale de colectie la concursul de eleganta de la Pebble Beach din California, cel mai prestigious concurs din lume.

Dl. Ion Tiriac este primul roman care participa la acest mare concurs de eleganta dedicat automobileleor clasice Pebble Beach Concours d’Elegance, deafasurat anual si care se afla azi la cea dea 65-a editie.

Omul de afaceri a intrat in competitie cu un valoros exemplar de Rolls Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville cu anul de fabricatie 1952 si care a fost rasplatit cu trofeul Lucius Beebe care se acorda modelelor postbelice ale marcilor Bentley si Rolls Royce.

La acest eveniment, Ion Tiriac a fost insotit de fosta mare campiona la gimnastica Nadia Comaneci, aceasta postand primele fotografii de la eveniment chiar pe pagina personala de pe facebook. Deasemenea multumim si d-lui Mike Costache un pasionat al automobilelor clasice prezent la acest eveniment si care a postat pe pagina sa fotografii cu valorosul Rolls Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville.

“Ion Tiriac este primul roman participant la concursul de eleganta Pebble Beach . Premiile obtinute de masina prezentata in cel mai prestigious concurs de eleganta din lume, cel de la Pebble Beach, au fost primite cu mare entuziasm in randul pasionatilor de vehicule istorice din Romania. Marturisesc ca am sperat intr-un premiu desi concurenta e acerba. Este o masina cu totul speciala insa la Pebble Beach toate masinile admise in concurs sunt extrem de valoroase. E fara discutie cel mai valoros rezultat obtinut vreodata de un colectionar roman intr-o competitie internationala dedicata vehiculelor istorice” a declarat Bogdan Coconoiu presedinte Retromobil Club Romania.

La aceasta editie a concursului de eleganta american, marele premiu “Best of Show” a fost castigat de un valoros exemplar de Isotta Fraschini Tipo 8A din 1924 care apartine colectionarului american Jim Petersson din Louisville, Kentucky.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s