RETRO PARADA TOAMNEI 2016

In data de 15 octombrie, Retromobil Club România (RCR) a organizat ultimul eveniment cu automobile clasice pe anul 2016. Evenimentul Retroparada Toamnei s-a desfăşurat, la nivel naţional in 27 oraşe unde au participat aproximativ 900 de automobile și motociclete clasice, fiind considerat un real succes.

La Constanta, au participat circa 30 de automobile istorice cu anul de fabricație cuprins între 1904 și 1986, dintre acestea au fost remarcate in special Ford-ul V8 Cabriolet model 1936, Rolls Royce-ul Silver Down model 1954, Lincoln-ul Continental MK V model 1976 si Mercedes-ul 300 SD Coupe model 1984. Vremea frumoasă şi numărul mare de participanţi au avut ca rezultat trei expoziţii în principalele locații din Portul Constanţa.

Evenimentul cu numarul șase pe acest an organizat de filiala constănțeana Retromobil Club Romania a debutat in jurul orei 10:00 pe faleza cazinoului. Începând cu ora 12:00 automobilele participante au fost expuse la Farul Carol și Cuibul Reginei în apropiere de dana zero. Începând cu ora 13:00 expoziția finală s-a desfașurat în fața Gării Maritime la sediul Administației Porturilor Maritime Constanța pânî ân jurul orei 14:00.

Constănțenii, dar și turiștii sosiți în Piata Ovidiu au fost impresionați de frumusețea mașinilor de epocă, de unde nu au lipsit doua exemplare de Dacia 1300 și mai multe modele ale unor celebri producători europeni și americani.

Foto: Auto Retro Passion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s