RETROPARADA PRIMAVERII 2017

În data de 22 aprilie, Retromobil Club România (RCR) a organizat „Retro Paradei Primăverii”, primul eveniment cu automobile clasice pe anul 2017. Evenimentul aflat la cea dea 18-a editie s-a desfăşurat, la nivel naţional in 27 de oraşe unde au participat un numar record de peste 1.000 de vehicule istoriceː automobile, motociclete, camioane și autocare mai vechi de 30 de ani, atent conservate sau restaurate de pasionații din întreaga țară.

În ciuda vremii mai putin favorabile din unele orașe, la Constanţa evenimentul s-a bucurat de o vreme însorită și nu a trecut neobservat de cetăţenii şi şoferii urbei, care au admirat  bijuteriile pe patru roţi, acestea fiind expuse în două din cele mai importante locații și au strabatut cele mai importante bulevarde.

La evenimentul din Constanta au participat circa 30 de automobile istorice având anul de fabricație cuprins intre 1968 si 1985, dintre acestea remarcandu-se în special Ford-ul Mustang Cabriolet model 1968, Lncoln-ul MK VII din 1978 și Mercedes-ul 380 SL model 1984. Pe lângă acestea au fost consemnate și trei participări în premieră la acest eveniment constanțean: Ford-ul Ranchero pick-up, BMW-ul 520I (E28) și modelul rusesc militar de tip off-road UAZ 69 .

Evenimentul de la Constanta s-a desfășurat după următorul program: 10:00-10:30 în  Parcarea vis – a – vis de pasarela din dreptul Hotelului Rex Mamaia cu prima expoziție și sedință foto dupa o stationare de aproximativ 30-45 minute se va pleca în paradă pe traseul : B-dul. Mamaia – B-dul Tomis – Primarie, traversind zona Poarta 2 – Poarta 1 pe valea Portului până la Comandament, unde se face accesul pe Faleza Cazinoului din Constanta, unde va avea loc expoziția finală intre orele :11.30 -13.30, urmată de șueta colecționarilor și masa festivă care va avea loc opțional la club ,, The Castle of Iliusion’’ de la Palatul Reginei Maria din Mamaia.

Foto: Auto Retro Passion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s