LAND ROVER SĂRBĂTOREȘTE 70 DE ANI CU NOUL V8 DEFENDER

În timp ce un cadou tradițional pentru cineva care își sarbătorește a 70-a aniversare ar fi un breloc de platină, noi preferăm totuși alegerea celor de la Land Rover pentru a puncta aceasta aniversare a mărcii – o versiune de colecție V8 Defender care este cu mult peste așteptări.

Ce mod mai bun de a puncta cea de-a 70-a aniversare pentru Land Rover decât acela de a produce cel mai rapid Defender de până acum – cel mai apreciat model al celei mai reprezentative marci britanice? Noul Defender va fi acționat de un motor pe benzină V8 de 5.0 litri, cu injecție directă, ce produce 405 PS, 515 Nm cuplu și 400 Bhp – ceea ce înseamnă cu 283 PS, 155 Nm respectiv 280 Bhp mai mult decât originalul, iar ca timp timp de accelerație de la 0-60 Mile/h (96.6 Km/h) în 5.6 secunde în timp ce viteza maximă se cifrează la 108 Mile/h (173.8 Km/h). Pentru a ajuta la transmisia acestei puteri, modelul britanic jubiliar va fi echipat cu o cutie de viteze automată tip ZF în opt trepte care include și modul sport, frâne îmbunătătțite, un kit de manevrabilitate și jante din aliaj de 18 Inch.

Deși vor fi produse într-un număr limitat de numai 150 unități, această variantă va fi disponibilă în opt variante de culori standard – și, tradițional vorbind, credem că verdele ar fi un contrast perfect cu plafoniera neagră Santorini, jantele arcuite ale roților și grila față. Deși interiorul a fost înnoit cu piele Windsor pentru panoul de bord, portiere, aripi, manere și scaunele sport Recaro, încă va prezenta clasicul sistem electronic în consola centrală.

Ambele modele de Defender V8 în ambele versiuni de ampatament 90 respectiv 110, vor fi produse, cu prețuri începând de la 150.000£ pentru versiunea 90. Data lansării versiunii jubiliare încă nu a fost anunțată.

 

Foto: Land Rover

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s