Tiddo Bresters este noul președinte FIVA

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens) a ales un nou președinte – Tiddo Bresters, un cetățean olandez în vârstă de 65 de ani, cu pregătire în drept și relații internaționale.

Acesta preia președenția de la Patrick Rollet care a ocupat această funcție timp de 6 ani, timp în care FIVA a devenit o organizație mai profesionistă, cu o perspectivă mai bună, mai capabilă să promoveze conservarea, protecția și promovarea vehiculelor istorice și a culturii conexe. În alegerea lui Bresters, membrii FIVA au susținut această abordare profesională, asigurându-se că activitatea bună a Rollet și a echipei sale va fi continuată.

Bresters a ocupat funcția de vicepreședinte al FIVA timp de 9 ani, fiind responsabil pentru importanța Comisiei Legislative, unde a condus negocierile de succes ale FIVA la nivelul Uniunii Europene pentru a ajuta la protejarea drepturilor proprietarilor de vehicule istorice din toată Europa.

El a declarat: „Sunt profund onorat să preiau rolul de președinte al FIVA într-o perioadă de schimbări enorme în lumea mobilității. În noua eră a C.A.S.E. (Connected, Autonomous, Shared, Electric – Conectat, Autonom, Partajat, Electric), este mai vital ca niciodată să colaborăm îndeaproape cu diferitele guverne, încurajându-i să recunoască faptul că vehiculele istorice reprezintă o parte a moștenirii noastre culturale ca orice alt element al trecutului nostru. De asemenea, aștept cu nerăbdare să colaborez cu FIVA pentru a extinde amploarea și influența organizației pe toate continentele și pentru a primi un număr tot mai mare de persoane tinere și femei la organizația noastră care reprezintă acum 69 de țări din întreaga lume. ”

Adunarea generală a FIVA din 16 noiembrie a organizat, de asemenea, alegeri pentru alte trei posturi importante în Consiliul General FIVA – vicepreședintele comisiei pentru evenimente, funcția de membru de conducere și cea pentru comisia de legislație. Acestea au fost câștigate de Malcolm Grubb (Marea Britanie), John Alcantara (Gibraltar) și Lars Genild, din Danemarca.

Alte vești bune au inclus rezultatele financiare ale FIVA pentru 2018-2019, care au prezentat un excedent confortabil. Acest lucru va asigura stabilitatea financiară a FIVA pentru anii următori, după o perioadă în care rezultatele financiare au fost mai puțin clare.

Foto: FIVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s