Flotă numeroasă de automobile pentru James Bond în noul său film

 

Nu suntem siguri dacă agentul secret James Bond se deranjează să folosească un dispozitiv la fel de profan precum smartphone-ul, dar dacă o face, suntem siguri că primul lucru pe care îl face dimineața este să verifice ultimele știri despre persoana lui.

Cum altfel puteți explica numărul tot mai mare de automobile de colecție și alese cu gust din garajul său din ultimul film în care acest personaj este protagonist?

Aston Martin ar putea fi în plină criză financiară, dar acest lucru nu pare să-l deranjeze pe agentul special James Bond, care este cunoscut drept un petrolhead. Pentru cel mai recent thriller cu Bond intitulat No Time to Die, care urmează să aibă premiera pe ecranele cinematografe în aprilie 2020, agentul 007 și-a extins flota de modele Aston Martin, care acum pare să fie mai completă ca niciodată.

Flota respectivă include o versiune actualizată a iconicului său model DB5 (având printre dotări exclusive inclusiv celebrele mitraliere montate în faruri și blocurile optice spate), un V8 Vantage care a fost văzut ultima oară în filmul The Living Daylights din 1987 și nu în ultimul rând, nou lansatul DBS Superleggera. Acest din urmă model este condus de omologul feminin al lui Bond (și potențialul înlocuitor) numit Nomi.

Există nenumărate alte automobile pe care le-am văzut în noul film, fiecare dintre acestea care suntem siguri că au fost intens documentate de numeroasele bloguri de pe internet. Ceea ce ne emoționează cu adevărat este că, răufăcătorul Ernst Stavro Blofeld revine în această ultimă creație cinematografică intitulată No Time to Die și că aceasta a fost scrisă de Fleabag’s Phoebe Waller-Bridge.

Însă, până la premierea noului thriller din seria cu James Bond va trebui să mai așteptăm până în aprilie 2020.

Foto & Video: James Bond 007

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s