SEDIU NOU PENTRU BMW GROUP CLASSIC

Din data de 7 iulie 2016, BMW Group Classic s-a mutat intr-o noua locație. Arhiva istorică, colecția de vehicule, magazinul, centrul rezervat clientilor inclusiv service-ul si depozitul de piese schimb (circa 55.000 de piese) pentru automobile și motociclete clasice sunt acum adăpostite împreună într-un complex de clădiri din cartierul Milbertshofen din München. Istoria BMW se gasește astfel din nou în centenarul mărcii la rădăcinile sale istorice. Noul sediu BMW Group Classic se află la adresa Moosacher Straße nr.66 pe o suprafață de aproximativ 13.000 mp și include una dintre primele hale de productie ale companiei  create in urma cu 100 de ani.

„Acum avem totul sub un singur acoperiș, iar acest lucru ne oferă condițiile ideale pentru conservarea patrimoniului nostru istoric”, a comentat Ulrich Knieps, șeful BMW Group Classic. Noul sediu este conceput ca un punct de contact pentru proprietarii și pasionații de vehicule clasice ale mărcilor BMW, MINI si Rolls-Royce cu informații si servicii legate de conservarea și  întreținerea autovehiculelor și motocicletelor lor. În spațiul fostei prime hale de producție din trecut sunt expuse acum pentru vizitatori numeroase exponate aflate în colecția mărcii bavareze.

Noua locație ofera spații disponibile inclusiv pentru evenimente iar vizitatorii noului centru BMW Group Classic pot face o incursiune in istoria marcii fiind însoțiți de un ghid.

Noul spațiu intitulat Café „Mo 66” este deschis vizitatorilor și le permite să se uite direct printr-un perete de sticlă în atelierul de reparații și restaurari pentru vehicule istorice al noului BMW Classic Center.

Foto: BMW Group Classic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s