RETRO AMERICAN MUSCLE CARS 2017

În zilele de 17 și 18 iunie Retromobil Club România în colaborare cu Game Word au organizat a patra ediție a evenimentului Retro American Muscle Cars dedicat proprietarilor și pasionaților de  automobile istorice de producție  americană.

Evenimentul s-a desfășurat în premieră la Constanța la City Park Mall, unde cele mai cunoscute modele americane de „muscle cars” au fost expuse în parcarea din zona Lacului Tăbăcariei și au putut fi admirate în intervalul orar 10:00 – 20:00.

În ciuda unei vremi mai puțin favorabile, ploaia torențială care a cazut în mai multe reprize în prima zi a evenimentului, vizitatorii au sosit în număr mare la acest eveniment mai ales că au beneficiat de intrare liberă.

La ediția din acest an, au fost expuse un număr de 30 de modele americane istorice de tip old și youngtimer, cele mai apreciate de public fiindː Dodge-ul  Charger din 1970, Buick-ul Riviera model 1950 atât în veriunea standard cât și cea custom, Chevrolet-ul Impala din 1960, Ford-ul Mustang Cabrio model 1968 și Chevrolet-ul Camaro SS din 1969.

Cele mai impresionante exemplare au fost  premiate de un juriu din care au făcut  parte campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu, jurnalista Liliana Levinta, actorul de comedie Florin Petrescu – Axinte și cântăreața Annes. Festivitatea de premiere a avut loc duminica 18 iunie începând cu ora 16:00.

Conform tradiției, organizatorii au pregătit numeroase surprize și un concert cu artistul Connect – R desfășurat sâmbătă 17 iunie începând cu ora 18ː30 pentru pasionații de automobile istorice americane.

Fotoː Auto Retro Passion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s